با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
الکسا در آوریل سال ۱۹۹۶ کار خود را آغاز کرد و روز به روز دامنه خدمات و فعالیت خود در سطح اینترنت را گسترش داد و امروزه بعنوان یک منبع مفید از دادههای وبگاههای اینترنتی شناخته میشود و میتوان گفت امتیاز الکسا بعد از پیج رنک گوگل، برای صاحبان سایتها اهمیت زیادی دارد.
تاریخچه و عملکردها وب سایت الکسا در سال ۱۹۹۶ توسط دو کارآفرین وب به نامهای Brewster Kahle و Bruce Gilliat تاسیس شد.نام این وب سایت برای ادعای احترام به کتابخانه اسکندریه مصر به عنوان یکی از بزرگترین محلهای دانش در مقابل اینکه دنیای اینترنت قابلیت تبدیل شدن به چنین محلی را دارد،انتخاب شده است.
این شرکت دارای نوار ابزاری میباشد که میتواند به کاربرانش اعلام کند تا بعد از صفحه در حال مشاهده به چه صفحه وبی بروند که این پیشنهاد براساس آنالیز ترافیک کاربر میباشد.همچنین الکسا برای مدیران وب سایتها امکانات فراوانی به صورت رایگان قائل شده است نظیر نمایش تعداد بازدید کننده،بازدید کل، لینکهای ورودی،میانگین زمان حضور و تعداد صفحاتی بازدیدی هر کاربر،ورودی از موتورهای جستجو و... همچنین الکسا با ارائه نمودارهایی در زمینه موارد ذکر شده در طول بازههای زمانی مختلف ۱ روزه تا ۲ ساله به مدیریت وب سایتها کمک میکند تا آنالیز و بررسی دقیقی از وب سایت خود داشته باشند.
الکسا از طریق مرورگر کاربرانی که دارای تولبار الکسا هستند آمار آنها را به دست میآورد.در سال ۱۹۹۸ این شرکت نسخهای ۲ ترابایتی از اطلاعات دنیای وب را به کتابخانه Library of Congress تحویل داد.در سال ۱۹۹۹ الکسا با ارزش ۲۵۰ میلیون دلار آمریکا توسط آمازون خریداری شد.
آمازون الکسا را برخلاف آنچه که در ابتدا بود به موتور جستجو هوشمند تبدیل کرد.در اوایل سال ۲۰۰۲ الکسا به همکاری با گوگل روی آورد و در سال ژانویه ۲۰۰۳ نیز با شرکت Open Directory Project قرارداد همکاری بست.
در می سال ۲۰۰۶ آمازون نتایج جستجو در الکسا را از طریق گوگل به نمایش گذاشت.در دسامبر ۲۰۰۶ بخش جستجوی عکس الکسا راهاندازی شد.در ۲۷ نوامبر ۲۰۰۸ الکسا اعلام کرد باتوجه به اینکه موتور جستجو این سایت مناسب نبوده است سرویس را قطع خواهد کرد که این اتفاق در ۲۹ ژانویه ۲۰۰۹ رخ داد و از این پس تیم شرکت به طور تخصصی به رتبه بندی سایتها اقدام کرده است.
وبگاه الکسا خدمات وبگاه الکسا را میتوان در ۵ دسته اصلی دسته بندی نمود.
وبگاههای برتر در این قسمت وبگاههای پربازدید نمایش داده خواهد شد.برای نمایش وبگاههای پربازدید از ۳ نوع فیلتر استفاده میشود:جهانی، کشوری و بر پایه موضوع خاص
مشخصات وبگاه (Site Info) الکسا طیف گستردهای از دادههای دقیق برای هر وبگاه را دارا میباشد.
What’s Hot این قسمت صفحات معروف اینترنت را نشان میدهد و هر ۵ دقیقه به روز میشود.
نوارابزار الکسا (The Alexa Toolbar) نوارابزار شناخته شده الکسا که تمام خدمات وبگاه الکسا را به راحتی در اختیار میگذارد.
برای دارندگان وبگاه (For Site Owners) در این قسمت صاحبان وبگاهها میتوانند دادههای وبگاه خود را در الکسا وارد نمایند و یا ویرایش کنند.
مهمترین قسمت این وبگاه رتبه بندی وبگاهها بر اساس میزان بازدید است.در این رتبه بندی تنها تعداد بازدید از یک وبگاه تعیین کننده است.
تقلب در رتبه الکسا باتوجه به اینکه بسیاری از مدیران سایتها برای تبلیغ محصولات و وب سایت خود از رتبه و آمار الکسا برای انتخاب وب سایت تبلیغ کننده استفاده میکنند،از چند سال گذشته روشهایی برای افزایش دروغین رتبه الکسا به وجود آمده است.
روش پاپ آپ هرچند از رتبه سایت مبدا میکاهد اما رتبه سایت تبلیغ شده را به شکل کاذب بهبود میبخشد.
کثر اسلایدهای پاورپوینت تنها از متن و نهایتاً تصویر تشکیل شده اند.ما در این گزارش قصد داریم نحوه قرار دادن کلیپ های فلش با فرمت SWF در اسلایدهای پاورپوینت را به شما آموزش دهیم.
نکته:اطمینان پیدا کنید نرم افزار Flash Player بر روی ویندوز نصب شده باشد تا ویندوز قابلیت نمایش فایل های فلش را داشته باشد.
ابتدا فایل پاورپوینت که قصد دارید فایل فلش را در درون آن جای دهید را باز کنید و به اسلاید مورد نظر بروید.
گام 1 بر روی دکمه دایره شکل آفیس در بالا سمت چپ برنامه کلیک کنید.
گام 2 در منوی ظاهر شده بر روی دکمه PowerPoint Options کلیک کنید.
گام 3 در پنجره باز شده،در همان تب Popular تیک گزینه Show Developer Tab Ribbon را بزنید و OK کنید.
گام 4 در درون برنامه،در نوار بالای صفحه یا به اصطلاح Ribbon به تب Developer بروید.
گام 5 بر روی دکمه با عنوان More Controls که با آیکن چکش مشخص شده است کلیک نمایید.
گام 6 در منوی باز شده گزینه Shockwave Flash Object را انتخاب کنید.
گام 7 با استفاده از ماوس، در درون اسلاید یک مستطیل یا مربع رسم نمایید که محل قرار گرفتن فایل فلش را مشخص می کند.
گام 8 بر روی مستطیل یا مربع پدید آمده راست کلیک کنید و Properties را انتخاب نمایید.خواهید دید که یک نوار ابزار عمودی ظاهر خواهد شد که در درون آن، قسمتی با عنوان Movie وجود دارد.شما باید آدرس فایل فلش مورد نظر خود (که بر روی هارد ذخیره شده است) را در ستون روبروی Movie درج نمایید.
به عنوان مثال اگر فایل با نام Myflash.swf در درایو D ذخیره شده است، باید نحوه آدرس دهی به شکل D:MyFlash.swf باشد.همچنین اگر فایل فلش بر روی یک فضای اینترنتی ذخیره شده است میتوانید آدرس آن را نیز بدهید.
گام 9 پس از این کار میتوانید تنظیمات دیگر مربوط به فایل فلش را ویرایش نمایید.با تغییر Playing میتوان نحوه اجرای اتوماتیک یا دستی فایل فلش در درون اسلاید را تعیین نمود و با تغییر Loop میتوان تکرار یا عدم تکرار فایل فلش پس از اتمام را تنظیم کرد.
نکته:پس از ذخیره فایل، به این نکته مهم دقت کنید که فایل فلش به طور مستقیم از هارددیسک فراخوانی میشود و در خود فایل پاورپوینت ذخیره نخواهد شد.در نتیجه اگر قصد دارید آن را به یک کامپیوتر دیگر منتقل کنید حتماً به این موضوع توجه داشته باشید.همچنین اگر کلیپ فلش از روی هارد پاک شود یا محل آن تغییر کند و یا تغییر نام پیدا کند، در درون فایل پاورپوینت چیزی نمایش داده نخواهد شد و بایستی مجدد آن را در درون فایل پاورپوینت آدرس دهی کنید.
نکته:برای جلوگیری از بروز این قبیل مشکلات، میتوانید فایل فلش را در کنار فایل پاورپوینت خود قرار دهید.در این صورت در هنگام آدرس دهی به فایل، فقط ذکر اسم فایل فلش کافی است.